Tuesday, March 24, 2009

ISAUNYE.......

binggungnye hari ni,banyak keje yang kena buat...camni nak study tuk...hafal lum habis lagi,assgment ada dua lagi kene anta...nak interview lagi mggu dpn,bhse english tu......fuyoo..tak tau nak buat ape,buat dang jela...he2...tak lame lagi nak exam,start exam 19/4 until 2/5....aku belum ready gik..ckit2 tu boleh la...tak sabar nak balik ni....:)...yea2,dah nak balik...hati nak balik tp tiket tak beli lagi...lawak2...angan2 jak lah balik yo....wet dah xdo gk dah tuk....:(...kepada sahabat2ku semoga berjaya n jawab b'sungguh perah sehabis mana boleh parah otak tu....he3..aja ja fighthing!!!!!!!!!!

1 comment:

SITI RAHMAH BORHAM said...

salam nana..he jgn risau,Allah ada,slm perjuangan..rindu lame xjumpe..